Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Bloggar/ Hemmafixarna/ Klassiska Fiskars

Klassiska Fiskars

Ibland kan det vara svårt att förklara varför man gillar en speciell pryl lite extra mycket. Kanske är det designen eller funktionen man fastnar för? Eller kanske är det själva känslan när man använder den eller bara håller den i handen? Oavsett vad, är det härligt när man hittar grejer som man trivs med och som håller över tid. Ett varumärke som alltid har strävat efter just kombinationen av snygg formgivning, kvalité och användarvänlighet är Fiskars. Fiskars har funnits som företag i flera hundra år och de allra flesta av oss känner i alla fall till den klassiska saxen eller deras ergonomiska sekatör. För det är just för den typen av i princip outslitliga nyttoföremål som Fiskars har gjort sig kända för över hela världen.

Som konsument och användare gillar man ju när någon hela tiden försöker att förbättra och förfina för att det ska gå lättare att använda sina verktyg, köks- och trädgårdsredskap. Att göra till exempel en så till synes enkel sak som en spade mer ergonomisk och på så sätt skona rygg, axlar och armar är naturligtvis väldigt uppskattad för den som ofta jobbar i trädgården. Man sparar både tid, jobbet blir roligare och slipper värk eller skador efteråt.

En annan detalj som kan vara skillnaden mellan succé och fiasko är köksredskap. Att laga mat med bra knivar, rejäla redskap och kastruller och stekpannor av hög kvalité gör faktiskt att man blir en bättre kock. Arbetet blir så mycket roligare om man har bra grejer. Detta är en sanning inte bara i köket utan gäller ju även när man snickrar eller fixar i trädgården. Bra verktyg blir använda istället för att bli kvar i nån låda i förrådet eller garaget.

På BOLIST finns ett stort sortiment av Fiskars produkter med alltifrån knivar, spadar, bevattning, häcksaxar och så vidare. Kika gärna lite närmare på dessa fina produkter, just nu också till fantastiska priser!